Denne hjemmeside indeholder sponsoreret indhold

En dreng der får lektiehjælp

Få lektiehjælp i matematik fra GoTutor

Hvem er GoTutor?

GoTutor tilbyder lektiehjælp i alle fag i folkeskolen og gymnasiet. Vi har et stort antal undervisere, der er klædt på til og har erfaring med at yde kompetent og engageret lektiehjælp til børn og unge på alle niveauer. Matematik er et af de fag, vi hjælper allerflest elever med. Underviserne kommer med forskellige kompetencer og baggrunde og har dermed rigtig god mulighed for at hjælpe den enkelte elev. Det, der driver os, er at bidrage til at øge skoleglæden og den faglige forståelse hos eleverne.

GoTutor er en dansk virksomhed og en del af Egmont.

En lille pige der modtager undervisning

Hvordan foregår GoTutors lektiehjælp i matematik?

Ethvert forløb i lektiehjælp ved GoTutor begynder med at finde den helt rigtige underviser. Vi matcher omhyggeligt eleven med en underviser, der er i særlig grad kan hjælpe netop denne elev. Vi har fokus på såvel det faglige behov som det personlige - det er meget nemmere at arbejde med det, der er svært, hvis relationen til underviseren er god.

Elevens udfordringer i matematik kortlægges, så underviseren kan lægge en plan, der fokuserer på de områder, der især skal arbejdes med. Planen opbygges, så der bliver masser af succesoplevelser undervejs, som kan være med til at styrke selvtilliden, motivationen og matematikglæden.

Hos GoTutor har vi hjulpet mange familier, altid med 100 % fokus på den enkelte elev.

En dreng der er glad for sin underviser
Kvalitetssikring af underviserne

Kvalitetssikring

Hvad gør GoTutor for at sikre kvaliteten af sin matematik hjælp?

Alle lektiehjælpere ved GoTutor har en solid og relevant faglig baggrund. Desuden videreuddannes de hos GoTutor i at yde den bedste lektiehjælp og undervisning, skabe et trygt læringsmiljø, tage hånd om faglige udfordringer og målrette lektiehjælpen til den enkelte elev. De kommer til at fungere som mentorer for deres elever.

Som noget helt særligt kan vi tilbyde underviserne adgang til undervisningsmidler af højeste kvalitet, udgivet af MatematikFessor, Alinea og Praxis, der også er en del af Egmont.

Børn der modtager lektiehjælp
GoTutors undervisere i matematik - hvem er de?

At blive underviser i matematik hos GoTutor kræver topkarakterer i faget. Dertil kommer, at de får en grundig uddannelse i opgaven som lektiehjælper og i, hvordan den bedst gribes an rent pædagogisk. De skal kunne undervise! Alle børn og unge er forskellige og kan have meget forskellige udfordringer og behov samt forskellige måder at lære på - også at lære matematik på. Vores lektiehjælpere har stor erfaring i at tilpasse deres hjælp, så den målrettes de konkrete behov.

Mange af GoTutors lektiehjælpere er selv under uddannelse. Nogle går på gymnasiet, andre på en videregående uddannelse, fx DTU, Københavns Universitet, Aalborg Universitet eller læreruddannelsen.

Grundlagt
2014
Passionerede lektiehjælpere
1000+

Fordele ved GoTutor

Det siger kunderne
Hvad siger kunderne om matematik lektiehjælp ved GoTutor?

GoTutor har de mest tilfredse kunder! De giver os 5 stjerner på Trustpilot.

Lektiehjælp pris
Hvad er prisen på matematik lektiehjælp ved GoTutor?

Hos GoTutor finder du ikke et indviklet prissystem med uventede ekstraudgifter. En time koster 299 kr., og du betaler udelukkende for de timer undervisning, I bruger.

Kan jeg få lektiehjælp i matematik på folkeskoleniveau hos GoTutor?

Matematik er et centralt fag i folkeskolen. Det er helt essentielt at knække koden, at kunne følge med sin klasse og at forstå de mange forskellige emner, der indgår i faget. Opleves matematik som et svært fag, kan det blive en udfordring, der ender med, at eleven helt giver op.

Vi har mange års erfaring med matematikhjælp og undervisning, uanset klassetrin og niveau, med at få styr på, hvor problemerne opstår, samt med at forklare tingene på en ny måde. Genfindes glæden ved faget, lærer barnet lettere, og det bliver sjovere at gå i skole. Alle børn kan lære matematik!

Børn der modtager undervisning
Kan jeg få lektiehjælp i matematik på gymnasialt niveau hos GoTutor?

Matematik hvad enten en elev går på stx, htx, hhx eller hf, er for mange en stor mundfuld. Der er generelt meget at se til, mange timers undervisning hver dag - der er mange opgaver og afleveringer, og niveauet kan være højt. GoTutor har hjulpet et stort antal elever på gymnasier landet over med at få styr på netop det, de havde brug for hjælp til. Lektiehjælp i matematik på gymnasieniveau kan fx dreje sig om de daglige udfordringer, SRP-opgaven eller eksamensforberedelse. Resultater og karakterer - og eksamen - spiller ofte en stor rolle for gymnasieeleven.

Vores undervisere ved, at når fagligheden styrkes, har det den velkomne sideeffekt, at motivation og skoleglæde øges. Vi har også en underviser til alle behov og niveauer!

Kan jeg få lektiehjælp i matematik fra GoTutor, hvor jeg bor?

Uanset hvilket postnummer du bor i, kan GoTutor hjælpe dig med matematikken. Vi har kompetente og engagerede undervisere i hele landet indenfor matematik, også i nærheden af dig. Dertil kommer, at vi tilbyder online lektiehjælp. Det giver adgang til rigtig mange relevante undervisere når I søger lektiehjælp af højeste kvalitet. Vi har helt sikkert en lektiehjælper til Jer!