Privatundervisning – Oversigt over 5 virksomheder der tilbyder det

Hos Lektier Online ved vi hvor svært det er at finde privatundervisning til dig selv eller dit barn. Derfor har vi samlet dette overblik til dig, så du lynhurtigt kan se hvor vi anbefaler at du får undervisning privat. Vores liste ændrer sig løbende da vi forsøger at vise dig det bedst mulige udvalg af privatundervisere.

Sådan fungerer det

Privatundervisning kan fungere på mange måder, men er her i corona tiden lidt ændret. Normalt kommer der en underviser hjem til dig, som forklarer og guider dig igennem dine lektier. Vi anbefaler at I holder afstand og eventuelt sidder på hver jeres side bordet. Det er for at undgå smitte mellem elev og underviser.

Hvilke fag tilbydes der privatundervisning i?

Du kan få privatundervisning i langt de fleste fag. I folkeskolen er samtlige fag dækket og i Gymnasiet kan du også få privatundervisning i alle fag. Hvis du går på universitetet bliver det straks værre, men det er stadig mulighed for at få hjælp. Tag kontakt i os, eller kontakt din lektiehjælp udbyder for at finde ud af om de har dækket dit fag.

1. GoTutor

Den første på listen er GoTutor. Her kan du få lektiehjælp og privatundervisning i stort set alle fag. Teamet bag er nogle unge mennesker som tilbage i 2014 startede virksomheden. I 2020 opkøbte Egmont GoTutor og driver virksomheden videre. Det har gjort at der er kommet endnu flere lektiehjælpere til som i sidste ende giver bedre kvalitet til kunderne. Gotutor er en privateget virksomhed.

2. Menti

Menti tilbyder ikke kun privatundervisning og lektiehjælp men også meget mere! Du kan få både hjælp til dine lektier i dansk men også lære kampsport af en mentor eller underviser som kommer og hjælper dig. Hos Menti kan du nemt finde en underviser der matcher dine behov, så kig forbi deres hjemmeside og se om det ikke er noget for dig.

3. MentorDanmark

Du kender dem måske allerede men MentorDanmark er en af de helt store spillere på markedet. MentorDanmark tilbyder skræddersyet privatundervisning for børn og unge og de markedsfører sig heftigt i Danmark på både TV, Podcasts og på sociale medier. Under corona tiden tilbyder MentorDanmark online undervisning. MentorDanmark har rigtig gode anmeldelser på nettet, og de siger selv, at over 98% af deres kunder vil anbefale dem til andre.

4. Røde Kors

Røde Kros hjælper med privatundervisning til flytninge og indvandre og er derfor måske ikke så relevant for dig. Men vi ville alligevel have dem med på listen fordi de gør et rigtig godt stykke arbejde. Man kan tilmelde sig som frivillig på deres hjemmeside, og dermed hjælpe andre. Udover privatundervisning tilbyder Røde Kors også sprogtræning, ferielejre, cykeltræning og netværkspersoner som hjælper dit barn med de udfordringer de måtte have i hverdagen.